/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Журналісти розповіли про секрети приготування традиційної ... - Голос Карпат.ІНФО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.07.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Журналісти розповіли про секрети приготування традиційної ... - Голос Карпат.ІНФО
Голос Карпат.ІНФО Місцеві стверджують, що справжнім він може вийти лише тут, у Карпатах, де від корівок, що паслися на екологічно чистих пасовищах, беруть молоко для вершків та сметани, які тримають у коморі три дні. Сметана та вершки – база баношу. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки