- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
Чому небезпечно вживати хліб у великій кількості: відповідь ... - Телеканал новин 24
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.07.2018
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
Чому небезпечно вживати хліб у великій кількості: відповідь ... - Телеканал новин 24
Телеканал новин 24 У складі крохмалю зернового борошна входить амілопектин та амілоза, перший компонент засвоюється швидко і робить хліб білим та пухнастим. Амілоза навпаки: засвоюється повільно. 2 скибки хліба з пшеничного борошна збільшують рівень ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне