/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для обробки яйця  

Новини про обладнання для обробки яєць, новинки, детальна інформація відносно обладнання для обробки яйця

Для обробки яйця


Ось єдиний правильний спосіб варити яйця! - UkrMedia



UkrMedia
Вся справа в тому, що яйце — це дві різні субстанції: жовток і білок вимагають різного підходу при температурній обробці. Ідеальна температура для білка— 82° за Цельсієм. При ній білий протеїн в яйці вже стає щільним, але не втрачає ніжності ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Для обробки яйця