/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Уся правда про моркву та як її правильно вживати - Телевизионная служба новостей 1+1



Телевизионная служба новостей 1+1
Схожі показники має капуста, квасоля та спаржа. Значною перевагою моркви є її доступність незалежно від пори року. 100 г сирої або вареної моркви покриває майже 200% потреби у бета-каротині, який є провітаміном вітаміну А. Морква здавна ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Квасоля