- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно вівсяне
Два десятиліття біля "Лемківської ватри" - Укрінформ. Новини України та світу
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.08.2018
Новини про борошно вівсяне, новинки, детальна інформація відносно борошна вівсяного
Борошно вівсяне
Два десятиліття біля "Лемківської ватри" - Укрінформ. Новини України та світу
Укрінформ. Новини України та світу Таку страву готують із вівсяного борошна, геркулесу чи вівсяної крупи. Для приготування 3-3,5 літра киселиці потрібно взяти півлітрову банку вівсяного виробу, 25 г дріжджів, окрайчик чорного хліба, залити в посудині літром теплої води, накрити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.08.2018
Дивитись всі новини в розділі Борошно вівсяне