/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Як смачно законсервувати кукурудзу: три простих рецепти - Молодий Буковинець



Молодий Буковинець
Кукурудзяні качани, морква, кабачки, перець болгарський червоний, сіль, цукор, яблучний оцет, петрушка, кріп. Проварюємо кукурудзяні качани у воді протягом 20 хвилин. Відвар не зливаємо, його використовують для маринаду. Від качанів відокремлюємо зерна ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Петрушка