/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Як зберегти засмагу якомога довше: поради дерматолога - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.08.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Як зберегти засмагу якомога довше: поради дерматолога - Сегодня
Сегодня Їх джерела – морська риба, всі бобові, мигдаль, банани, овес, фініки, молоко і кисломолочні продукти, червоне м'ясо, яйця, риба, птиця, кунжут, нут, насіння соняшнику і гарбуза, арахіс, кукурудза, спаржа, бурякова гичка, капуста білокачанна, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.08.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці