/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Субпродукти  

Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів

Субпродукти


Кожен п'ятий волинянин працює у харчовій промисловості - Відомості.UA



Відомості.UA
Загалом випущено 9,9 тис. т ковбасних виробів, 22,8 тис. т борошна, 24,1 тис. т хліба та виробів хлібобулочних, 48 тис. т м'яса, включаючи субпродукти тощо. Продукція волинських харчовиків під торговими марками «Курка Чеботурка» (ПАТ ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Субпродукти