/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Абрикоси  

Новини про абрикоси, новинки, детальна інформація відносно абрикосів

Абрикоси


Що маємо – збережемо. Що краще - сушка, заморожування або ... - UkrMedia



UkrMedia
За допомогою сушіння можна зберегти 50-70% корисних речовин в овочах і фруктах. Сушити на зиму можна яблука, груші, сливи, смородину, малину, чорницю, журавлину, абрикоси, персики, виноград, гриби, зелень, перець, баклажани, моркву.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Абрикоси