/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Перловка  

Новини про перловку, новинки, детальна інформація відносно перловки

Перловка


"Так питаться в два раза дешевле". Диетологи и тренеры ... - Новости TUT.BY



Новости TUT.BY
Мужу делаю ссобойки из того, что накануне готовлю на ужин. Обычно это отбивные, котлеты, гуляш, птица с гарниром (макароны твердых сортов, злаковые — гречка, рис или перловка). Обязательно кладу в отдельную емкость помытые овощи.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Перловка