- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Сочевиця
Як попередити розвиток діабету: поради від Супрун - Молодий Буковинець
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.09.2018
Новини про сочевицю, новинки, детальна інформація відносно сочевиці
Сочевиця
Як попередити розвиток діабету: поради від Супрун - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець 2. Збільшуйте споживання клітковини (овочів та фруктів, які не містять крохмалю). Вони повинні складати щонайменше половину щоденного раціону. 3. Бобові культури (сочевиця, боби, нут, горох) також містять багато клітковини та рослинного ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Сочевиця