/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Квасоля  

Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Ексклюзив "20 хвилин": як живуть роми та про, що мріють їхні діти - 20 хвилин



20 хвилин
Одна з найулюбленіших - квасоля з квашеною капустою. Спершу робимо ранташ: муку підсмажуєте до жовтого кольору, туди додаєте томат, все це смажите і виливаєте уже відварену квасолю, додаєте квашену капусту. Це дуже смачно.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Квасоля