/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Осіння консервація: топ-10 заготовок на зиму - Телеканал "5 канал"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.09.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Осіння консервація: топ-10 заготовок на зиму - Телеканал "5 канал"
Телеканал "5 канал" Слово "аджика" перекладається як "сіль, перетерта з чимось". У процесі приготування аджики використовуйте рукавички, щоб не обпектися об гострий перець. Ви можете обмазати нею птицю або м'ясо, і в такому вигляді запікати в духовці. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.09.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці