- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Баклажан с фалафелем - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.09.2018
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Баклажан с фалафелем - Аргументы и факты
Аргументы и факты Баклажан - 5 шт. Сыр фета - 150 г. Для томатного соуса: Масло оливковое - 50 мл; Луковица - 1 шт. Паприка - 1 ч.л. Чеснок - 2 зуб. Перец чили - 1 шт. Кориандр - 1 ч.л. Кумин - 1 ч.л. Аджика - 1 ст.л. Цедра лимона - 1 шт. Петрушка - 2 ст.л. эстрагон - 1 ст.л. Помидор - 7 шт. Вода - 100 мл. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Баклажан