- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Запеченные яйца с ветчиной и шпинатом: свежая идея для завтрака - Znaj.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.09.2018
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Запеченные яйца с ветчиной и шпинатом: свежая идея для завтрака - Znaj.ua
Znaj.ua 1. Разогреваем духовку до 180 градусов. 2. Наливаем немного кипящей воды в маленькую кастрюлю на медленном огне. Добавляем шпинат и варим 2 минуты. Снимаем с огня, выжимаем лишнюю воду и кладем поверх ветчины. 3. Разбиваем яйцо поверх шпината. Выпекаем 10-15 минут. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Шпинат