- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Особенности российского кетчупа: много крахмала и нитратов - Московский Комсомолец
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.03.2017
Новини про обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Особенности российского кетчупа: много крахмала и нитратов - Московский Комсомолец
Московский Комсомолец Его добавляют всюду — разве что кроме десертов. По степени популярности в России он немногим уступает майонезу. Эксперты даже подсчитали, что каждый год среднестатистический россиянин съедает не менее трех бутылочек этого томатного соуса. Вреден он или полезен? ... В XVII веке кетчуп попал в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.03.2017
Дивитись всі новини в розділі Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів