/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Олія рослинна
Качина грудка під ніжним гранатовим соусом зі спеціями - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.10.2018
Новини про олію рослинну, новинки, детальна інформація відносно олії рослинної
Олія рослинна
Качина грудка під ніжним гранатовим соусом зі спеціями - UkrMedia
UkrMedia Обсмажуємо їх на рослинній олії: спочатку близько 3-х хвилин з боку шкури, потім перевертаємо і смажимо ще 5-8 хвилин. Майже готові грудки перекладаємо в форму і запікаємо 10-15 хвилин в духовці при високій температурі: 200-220 градусів. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Олія рослинна