/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Авокадо  

Новини про авокадо, новинки, детальна інформація відносно авокадо

Авокадо


Тартар из авокадо с мягкими вареными яйцами - DELFI.lv



DELFI.lv
Затем быстро вынимают и кладут в ледяную воду. 10 минут остужают. 2В это время готовят тартар. Очищают авокадо, вынимают косточки, а мякоть нарезают на маленькие кубики. 3Все составляющие перемешивают. 4В форму или подходящий стакан кладут тартар и формируют его.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Авокадо