- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Алкоголь: як правильно закушувати - Офіційний сайт каналу 2+2
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.11.2018
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Алкоголь: як правильно закушувати - Офіційний сайт каналу 2+2
Офіційний сайт каналу 2+2 Корисна закуска із сечогінним ефектом: кавун, кабачок, полуниця, суниця, зелений чай. Разом із сечею швидше вийдуть з організму і отруйні продукти переробки алкоголю. Похмілля буде не таким важким. До того, як пити алкоголь, корисно випити каву або ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Кабачок