/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Яйце
/ Яйце куряче
«У шкільних їдальнях в омлет додають питну соду, а запіканки готують з учорашньої вермішелі» - Високий Замок
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.11.2018
Новини про яйце куряче, новинки, детальна інформація відносно яєць курячих
Яйце куряче
«У шкільних їдальнях в омлет додають питну соду, а запіканки готують з учорашньої вермішелі» - Високий Замок
Високий Замок
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Кулінарний експерт Євген Клопотенко каже, в Україні учнів досі годують за нормативами 1957 року.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Яйце куряче