/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
М'ясо по-бургундськи: покроковий рецепт з відео - Сегодня
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.11.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
М'ясо по-бургундськи: покроковий рецепт з відео - Сегодня
Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Біф Бургиньон, або яловичина по-бургундськи, - це м'ясо, тушковане у вині. Як приготувати цю французьку страву на власній кухні, показав ведучий ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина