/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Печінка з яблуками та чорносливом у винному соусі | Гурман - Сайт "Є"
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.11.2017
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Печінка з яблуками та чорносливом у винному соусі | Гурман - Сайт "Є"
Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Завдяки такому вдалому поєднанню складових, печіночка виходить напрочуд ніжною та м'якою.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти