/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Фрікасе з курки з лісовими грибами в сидрі | Гурман - Сайт "Є"
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.01.2018
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Фрікасе з курки з лісовими грибами в сидрі | Гурман - Сайт "Є"
Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Популярна страва французької кухні, яка має досить цікаву технологію приготування — м'ясо на кісточці спочатку обсмажується на сковорідці, а потім ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти