/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Морозиво
''Неможливо зіпсувати'': відомий кулінар поділився простим рецептом яблучного тарта - Обозреватель
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.12.2018
Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива
Морозиво
''Неможливо зіпсувати'': відомий кулінар поділився простим рецептом яблучного тарта - Обозреватель
Обозреватель
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Український кулінар-реформатор Євген Клопотенко поділився рецептом яблучного тарта. "У Франції я дуже часто робив пісочне тісто. Треба зізнатися, .
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.12.2018
Дивитись всі новини в розділі Морозиво