/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Корреспондент: Правило круасана. Лист із Франції - Корреспондент.net
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.11.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Корреспондент: Правило круасана. Лист із Франції - Корреспондент.net
Корреспондент.net Типовий французький сніданок, як правило, складається з кави і щойно приготовлених круасанів і багетів, до яких подають вершкове масло або джем. Парижани нерідко снідають у великих булочних, де можна не тільки купити вподобану випічку, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове