- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Цукор
Вчений з Ужгорода дослідив, як вуглекислий газ можна перетворювати на їжу - Заголовок. Закарпаття про головне
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.02.2019
Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру
Цукор
Вчений з Ужгорода дослідив, як вуглекислий газ можна перетворювати на їжу - Заголовок. Закарпаття про головне
Заголовок. Закарпаття про головне
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Василь Гомонай, професор УжНУ, доктор хімічних наук, дослідив, як вуглекислий газ можна перетворювати на їжу.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.02.2019
Дивитись всі новини в розділі Цукор