/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа полб'яною
Прикарпатцям на замітку: як приготувати кутю на Різдво? - Версії
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.01.2019
Новини про крупи полб'яні, новинки, детальна інформація відносно круп полб'яних
Крупа полб'яною
Прикарпатцям на замітку: як приготувати кутю на Різдво? - Версії
Версії
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) З часом рецепт трохи змінився, але суть самого блюда і його призначення залишилися тими ж. Кутя може готуватися в день похорону як Трапезне ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.01.2019
Дивитись всі новини в розділі Крупа полб'яною