/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Спреди
Молекулярна кухня: переваги і недоліки, а також вплив на організм специфічної технології приготування - UkrMedia
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.02.2019
Новини про спреди, новинки, детальна інформація відносно спреди
Спреди
Молекулярна кухня: переваги і недоліки, а також вплив на організм специфічної технології приготування - UkrMedia
UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Ми познайомимо вас ближче з прогресивними стравами молекулярної кухні, а також розповімо про можливу користь і ризики вживання такої їжі.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.02.2019
Дивитись всі новини в розділі Спреди