/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
Поляків годують консервантами, антиоксидантами та підсилювачами смаку - контролери - УНН
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.01.2019
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Поляків годують консервантами, антиоксидантами та підсилювачами смаку - контролери - УНН
УНН
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) КИЇВ. 25 січня. УНН. Пересічний поляк щороку споживає 2 кг консервантів, антиоксидантів і підсилювачів смаку. Про це свідчать дані звіту Верховної ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.01.2019
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація