/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Гарбузову кашу готують на паровій бані - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.11.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Гарбузову кашу готують на паровій бані - Gazeta.ua
Gazeta.ua Тому жінка ставить каструлю із гарбузовою кашею у більшу каструлю з водою. На малому вогні варить ще півгодини. Готову кашу жінка накладає у тарілку і заливає холодним молоком. "Можна просто підсмажити на вершковому маслі і їсти так. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове