/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Рецепт приготування фрикадельок - Молодий Буковинець
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2019
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Рецепт приготування фрикадельок - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Інгредієнти: 500 г яловичого фаршу; 40 г мелених сухарів і трохи для панірування; 30 г тертого сиру; 175 мл молока; 150 мл оливкової олії; 800 г ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Фарш