/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Готуємо окрошку на мінеральній воді - 20 хвилин - Новини Тернополя
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.06.2019
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Готуємо окрошку на мінеральній воді - 20 хвилин - Новини Тернополя
20 хвилин - Новини Тернополя
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Легка і низькокалорійна окрошка — чудовий варіант для дієт та обіду у літній день. До того ж кисломолочні продукти покращують травлення, а зелень та овочі насичують організм вітамінами. 3. Окрошка — це російська страва, різновид холодного супу на овочевій основі. Однак у багатьох народів теж є схожі супи, але по-іншому називаються. Влітку не хочеться їсти гарячих супів, тож саме час перейти на холодні. Як колись готували окрошку у барі „Кабачок”, розповідає шеф-кухар Любов Лебедик. — Окрошка — це російська страва, різновид холодного супу на овочевій основі, — розповідає шеф-кухар Любов Ле...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.06.2019
Дивитись всі новини в розділі Баранина