- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Журавлина
Сьомга під кисло-солодким журавлиним соусом - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2019
Новини про журавлину, новинки, детальна інформація відносно журавлини
Журавлина
Сьомга під кисло-солодким журавлиним соусом - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Цікаве поєднання, яке варто спробувати. Кислинка дуже добре нейтралізує жирність риби. Завдяки кисло-солодкому соусу цю страву оцінять не тільки любителі риби, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: - сьомга (стейки) — 2 шт. - соєвий соус — 1 ст. л. - оливкова олія — 1 ст. л. - французька гірчиця — 1 ст. л. - морська сіль з травами за смаком Для журавлинного соусу: - журавлина — 200 г - вершкове масло — 50 г - мед — 2 ст. л. - цибуля — 1 шт. - апельсин — 1 шт. - червоний перець — 0,25 ч. л. - сіль — щіпка Спосіб приготування: Промийте сьомгу під проточною водою і викладіть на паперові рушники. Вс...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Журавлина