/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Гречка смажена  

Новини про гречку смажену, новинки, детальна інформація відносно гречки смаженої

Гречка смажена


Лікар назвав найшкідливіший спосіб приготування картоплі - 24 Канал

  24 Канал

Залежно від того як людина приготує картоплю, ця страва може принести або користь, або шкоду. Лікар кандидат медичних наук Анатолій Печінка пояснює, що смажити на олії картоплю, буде найшкідливіше для людини, пише Сегодня. Все тому, що температура кипіння олії сягає 180 градусів, при таких умовах олія стає токсичною і в ній утворюються канцерогени. via GIPHY Натомість лікар порадив замінити олію на сало, тому що так утворюється набагато менше канцерогенів. Також картоплю смажити варто без спецій. Медик порадив не вживати картоплю-фрі людям з хворобами печінки – при повторному використані ол...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Гречка смажена