- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Гречка смажена
Лікар назвав найшкідливіший спосіб приготування картоплі - 24 Канал
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.07.2018
Новини про гречку смажену, новинки, детальна інформація відносно гречки смаженої
Гречка смажена
Лікар назвав найшкідливіший спосіб приготування картоплі - 24 Канал
24 Канал
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Залежно від того як людина приготує картоплю, ця страва може принести або користь, або шкоду. Лікар кандидат медичних наук Анатолій Печінка пояснює, що смажити на олії картоплю, буде найшкідливіше для людини, пише Сегодня. Все тому, що температура кипіння олії сягає 180 градусів, при таких умовах олія стає токсичною і в ній утворюються канцерогени. via GIPHY Натомість лікар порадив замінити олію на сало, тому що так утворюється набагато менше канцерогенів. Також картоплю смажити варто без спецій. Медик порадив не вживати картоплю-фрі людям з хворобами печінки – при повторному використані ол...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Гречка смажена