- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Помідор
Вчені виявили гени, які зроблять помідори смачнішими - UkrMedia Сад
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.05.2019
Новини про помідори, новинки, детальна інформація відносно помідорів
Помідор
Вчені виявили гени, які зроблять помідори смачнішими - UkrMedia Сад
UkrMedia Сад
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Масштабний аналіз торкнувся майже п'яти тисяч генів томатів. Міжнародна команда вчених з Інституту Бойса Томпсона і Китайської академії сільськогосподарських наук з'ясувала, чому помідори, які продаються в супермаркетах найчастіше не радують покупців — як виявилося, їм бракує версії гена, який надає томатам виражений смак. У ході дослідження фахівці визначили рідкісну версію гена TomLoxC, яка присутня у 91,2% диких томатів, але тільки лише у 2,2% одомашнених варіантах овочу, інформує Ukr.Media. За словами експертів, саме ця версія гена обумовлює смакові якості помідорів. Цей ген також пов'я...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Помідор