- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно гречане
Картоплю називали в Україні чортовим яблуком - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.12.2013
Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного
Борошно гречане
Картоплю називали в Україні чортовим яблуком - Gazeta.ua
Gazeta.ua До появи в нас картоплі — у різних регіонах називають її бараболею, бандуркою, бульбою, мандибуркою — українці їли переважно каші з круп, страви з борошна й сирі та квашені овочі. Доки картопля не прижилася, в Україні її називали чортовим яблуком ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане