- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Картопля
Смажена їжа збільшує ризик небезпечних захворювань — результати дослідження - UkrMedia Медицина
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.07.2019
Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі
Картопля
Смажена їжа збільшує ризик небезпечних захворювань — результати дослідження - UkrMedia Медицина
UkrMedia Медицина
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Не наражайте себе на небезпеку. Вчені з'ясували, що смажені харчові продукти блокують кровоносні судини, що живлять серце, інформує Ukr.Media.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.07.2019
Дивитись всі новини в розділі Картопля