/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Субпродукты
По-полека с езика, Радане, по-полека! - bpost.bg
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.12.2013
Новости про субпродукты, новости, подробности относительно субпродуктов
Субпродукты
По-полека с езика, Радане, по-полека! - bpost.bg
bpost.bg „За производството на колбаси се използва месо от едър рогат добитък, свинско месо, сланина, месо от глави на едър рогат добитък и свине, субпродукти, кръв и добавъчни продукти - брашно, нишесте, млечни произведения, яйца, подправки, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.12.2013
Смотреть все новости в разделе Субпродукты