/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Мясо кролика
Кролик, тушкований в сметані з травами - Інформаційний портал MistInfo
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.12.2013
Новости про мясо кролика, новости, подробности относительно мяса кроликов
Мясо кролика
Кролик, тушкований в сметані з травами - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo Після того, як зі сковороди випарується вино, і м'ясо потушкується протягом півгодини, можна перекласти кролика у форму, додати туди сметану з водою і чорносливом, і потім відправити все це в духовку на 20-30 хвилин при температурі 160-180 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.12.2013
Смотреть все новости в разделе Мясо кролика