/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Маргарин
Готуємося до свята: Рецепт паски від чемпіонки Європи зі стрибків у воду - Корреспондент.net
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.04.2014
Новости про маргарин, новости, подробности относительно маргарина
Маргарин
Готуємося до свята: Рецепт паски від чемпіонки Європи зі стрибків у воду - Корреспондент.net
Корреспондент.net Усе з'єднати, додати рубаний маргарин і вершкове масло, трохи борошна і ретельно перемішати (потрібно добре вимішувати). Крок № 4. Залишити в теплі на 2 години. Коли буде виходити за межі посуду, перемішати. Крок № 5. Через 2 години додати борошно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.04.2014
Смотреть все новости в разделе Маргарин