/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Масложировая продукция   / Маргарин  

Новости про маргарин, новости, подробности относительно маргарина

Маргарин


Готуємося до свята: Рецепт паски від чемпіонки Європи зі стрибків у воду - Корреспондент.net



Корреспондент.net
Усе з'єднати, додати рубаний маргарин і вершкове масло, трохи борошна і ретельно перемішати (потрібно добре вимішувати). Крок № 4. Залишити в теплі на 2 години. Коли буде виходити за межі посуду, перемішати. Крок № 5. Через 2 години додати борошно ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 18.04.2014


Смотреть все новости в разделе Маргарин