/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Творог
На аргентинській відбивній розтоплюють моцарелу - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 07.07.2014
Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра
Творог
На аргентинській відбивній розтоплюють моцарелу - Gazeta.ua
Gazeta.ua Ставить у духовку на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Готову відбивну поливає томатним соусом для спагеті. Автор: Таїса ОЛІЙНИК. Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A. Коментувати. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 07.07.2014
Смотреть все новости в разделе Творог