/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
В якісному маслі має бути молочний, а не рослинний жир - 20 хвилин
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.09.2014
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
В якісному маслі має бути молочний, а не рослинний жир - 20 хвилин
20 хвилин За кольором вершкове масло повинно бути світло-жовтим або жовтим, - каже спеціаліст експертно-аналітичного відділу Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз „Тест” Ніна Кільдій - Консистенція масла має бути однорідною, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.09.2014
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное