/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука тыквенная
Кавуно-кабачки не гниють до весни - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.11.2014
Новости про муку тыквенные, новости, подробности относительно муки тыквенных
Мука тыквенная
Кавуно-кабачки не гниють до весни - Gazeta.ua
Gazeta.ua Не тільки має високу цукристість, а й багатий на білок, крохмаль. Обсмажуємо його в борошні на олії. Можна пекти, фарширувати, варити варення. Сіє у травні, як і всі гарбузові культури. Зернятка перед тим трохи пророщує, замочивши водою. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.11.2014
Смотреть все новости в разделе Мука тыквенная