/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Морозиво зі смаком радянського пломбіру готують з вершковим ... - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 22.12.2014
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Морозиво зі смаком радянського пломбіру готують з вершковим ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua В СРСР пломбір готувався згідно ДЕСТів: виключно з незбираного молока та жирних вершків, свіжих яєць, загусником служив натуральний желатин або агар-агар, замінити вершкове масло рослинним спредом було немислимо, втім, як і додавати ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 22.12.2014
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное