/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Творог
Швейцарські вчені з'ясували, чому в сирі виникають дірки - Корреспондент.net
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.05.2015
Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра
Творог
Швейцарські вчені з'ясували, чому в сирі виникають дірки - Корреспондент.net
Корреспондент.net Це пов'язане не з мишами, а з відрами, в яких тримають молоко, кажуть дослідники. Вчені кажуть, що знайшли причину, чому в швейцарському сирі з'являються дірки. Це може бути пов'язане з тим, наскільки брудні відра, в яких збирається молоко ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.05.2015
Смотреть все новости в разделе Творог