- • Вика
- • Горох желтый
- • Горох зеленый
- • Горчица белая
- • Горчица желтая
- • Горчица черная
- • Гречка белая
- • Гречка жареная
- • Гречка сырая / гречиха
- • Жмых масличных культур
- • Иреги
- • Кориандр
- • Кукуруза
- • Кукуруза сахарная
- • Лен / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Мука
- • Нут
- • Овес
- • Отруби
- • Перловка
- • Подсолнечник кондитерский
- • Подсолнечник масличный
- • Посевной материал
- • Просо желтое
- • Просо красное
- • Пшеница
- • Пшоно
- • Рапс
- • Расторопша
- • Рожь / жито
- • Семечка тыквы
- • Сорго белое
- • Сорго красное
- • Соя
- • Средства защиты растений
- • Тритикалей
- • Удобрения
- • Фасоль
- • Чечевица
- • Эспарцет
- • Ячка
- • Ячмень
- • Ячмень пивоваренный
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Зерновые, масличные, бобовые
/ Мука
В Пирогові розпочався ІV Міжнародний етнографічний ... - 1tv.com.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.08.2013
Новости про муку, новости, подробности относительно муки
Мука
В Пирогові розпочався ІV Міжнародний етнографічний ... - 1tv.com.ua
1tv.com.ua Та от для того, щоб випекти хліб, потрібно перемолоти зерно на борошно. Олександра вперше мала справу з жорнами. Та не зважаючи на складність, відчуває близькість із минулим. - Можна відчути, що ти так, у столітті 18-му от. Там десь є твоя ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.08.2013
Смотреть все новости в разделе Мука