/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Для картопляно-рибної запіканки підійде будь-яка біла риба - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.10.2015
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Для картопляно-рибної запіканки підійде будь-яка біла риба - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Молоко зберегти. Почистити і відварити в підсоленій воді картоплю до готовності. Зробити пюре, додавши 50 мл молока і 50 г вершкового масла. У сковороді розтопити вершкове масло. Додати борошно і обсмажити до золотистого кольору. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.10.2015
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное