/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Ніжні котлети стають пікантними на смак завдяки соусу - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.06.2016
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Ніжні котлети стають пікантними на смак завдяки соусу - Gazeta.ua
Gazeta.ua У мікрохвильовій печі розтопити вершкове масло і додати до фаршу. Перемішати. В окремій мисці збити яйце з сіллю та меленим перцем. Додати його до решти продуктів. Готовий фарш треба відбити і поставити на 15 хвилин в холодильник. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.06.2016
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное