/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Скільки м'яса в ковбасі та як не вибрати отруту - Слободской край
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.07.2016
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Скільки м'яса в ковбасі та як не вибрати отруту - Слободской край
Слободской край Так, у складі продукту повинна зазначатися загальна кількість м'ясної сировини у відсотках і вид використаного м'яса (свинина, яловичина, птах тощо). – Поверхня ковбаси повинна бути чистою, сухою, без ушкоджень, проколів, напливів фаршу. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.07.2016
Смотреть все новости в разделе Говядина