/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Творог
На гарнір до соковитого шніцеля подають салат зі шпинату та ... - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 09.07.2016
Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра
Творог
На гарнір до соковитого шніцеля подають салат зі шпинату та ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua М'ясо добре відбити між двома шарами харчової плівки. Розбити в тарілку яйце і виделкою збити його. В іншу насипати борошно, приправивши його невеликою кількістю солі і перцю. У третій змішати панірувальні сухарі, тертий сир і розмарин. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 09.07.2016
Смотреть все новости в разделе Творог